ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Habip Edip Törehan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN İSTİKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDECEK ÖĞRENCİMİZİ BELİRLEMEK ÜZERE YAPILAN YARIŞMADA 11 E SINIFINDAN NİSANUR BOZKUŞ 1. OLMUŞTUR. YARIŞMADA 9B SINIFINDAN ÇİĞDEM ÖZDEMİR 2., 11 D SINIIFINDAN  BEYZA NUR AKTAŞ İSE 3.OLMUŞLARDIR.

Şbt

İŞKUR İŞ VE VESLEK DANIŞMANI DİLEK KAYA TARAFINDAN 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ETKİLİ CV HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ KONULU SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Şbt

ESKİŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREVLİ KURAN KURSU ÖĞRETMENİ AYŞE YILDIA TARAFINDAN OKULUMUZ 9. SINIF ÖĞRENCİLERİNE BAĞIMLILIKLA MÜCADELE SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

Şbt

Eskişehir Sanat Derneğinin düzenlemiş olduğu Lüle Taşı konulu fotoğraf yarışmasında okulumuz Grafik ve fotoğraf alanı 11 B sınıfı öğrencimiz Zelal Çağlar 3.lük, Zilan Güney mansiyon ödülünü almişlardir.Ögrencilerimizi kutlar rehberlik eden Selda Bilen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM PROJESİ FİZİKSEL UYGUNLUK AKTİVİTELERİ UYGULAMA ANASIFINDA ÖĞRETMENLERİMİZ EŞLİĞİNDE YAPILMIŞTIR.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi’ kapsamında, okulumuz anasınıfı öğretmenleri tarafından velilerimize bilgilendirme toplantısı  yapılmıştır. Velilerimiz projeyi ilgi ile karşılamış, gerekli desteği her zaman verebileceklerini söylemişlerdir.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında sınıflarımızda "Bilen Oturur" etkinliği yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi aralık ayı faaliyetleri kapsamında Mehmet Akif ERSOY’un “Safahat” adlı eserinde bulunan söz varlığını anlamak amacıyla eserden seçilen sözcüklerin anlamlarını içeren panomuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra AYAN danışmanlığında hazırlandı.

Ara

Dilimizin Zenginliği Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Kas

2-8 Kasım lösemili çocuklar haftası etkinlikleri kapsamında okul içi farkındalık çalışmaları yapılmıştır.

Okul genelinde eba üzerinden Lösemili çocuklar ve lçsev ile ilgili videolar izlenmiştir.

Farkındalık yürüyüşü ve Özdilek Alışveriş merkezinde Lösev sergisine katılım sağlandı.